Monday, April 30, 2012

Eigenlijk geen nieuws

Zit een beetje door de oude blog pagina's te bladeren en eigenlijk lijkt veel op vorig jaar en het jaar daarvoor, maar toch anders, ff weer een update

De paarden, ze zijn er nog alle 3 en sinds gisteren hebben ze nieuw hooi en lijkt wel een soort Haute Cuisine in de stal, ze zijn er bijna niet uit te slaan.
De honden, Marley was wat ziek, elke ochtend lag er een verassing te wachten in de postkamer, je bent gelijk wakker, maar een middel van de dierenarts doet wonderen.
De kippen, die zijn allemaal weg, dus kunnen we kort over wezen.
De katten, we hebben er nog een stuk of 10, helaas eentje vorige week overeden, maar dat hoort er een beetje bij hier.
Het werk, lekker druk, morgen een container laden en dan wat minderen hopen we, misschien een container elke 2 weken. We hebben dit weekend ook ons inpakhok geïsoleerd en een nieuwe A/C besteld, komt hopelijk morgen, blijven we lekker cool deze zomer, die is inmiddels allang is begon, constant een graadje of 30 en geen regen.
Het weer, zie boven.

Mick, onze NL gast vertrekt morgen weer naar Nederland en dan gaat de sleur weer beginnen ;-) nee hoor, blijft altijd afwisselend op Holland Ranch, ook al lijkt het soms hetzelfde.




De Chevy staat in bloei


Buiten aan het werk


Mick


Zat te doen


5 comments:

Petra said...

Gelukkig is Marley weer beter. Zo zielig als ze zich niet lekker voelen!

MissFluffy said...

Geen nieuws is goed nieuws he !
Wij hebben hier de koudste aprilmaand sinds 23 jaar gehad , zou best een beetje van jullie warmte kunnen gebruiken . En aan regen heeft het hier ook niet gemankeerd en komende week gaat het al niet veel beter worden.
Groetjes Nancy

Anonymous said...

Be carefull what you wish for..Elke keer als ik denk dat ik niks nieuws te melden heb dan gebeurd er wel weer wat..

Groetjes petra

Anonymous said...

zo zijn gangetje is toch ook best wel eens een tijdje lekker? Ik ben begonnen aan mijn sabbatical; is ook ff wennen;-P Zondag de pup ophalen; zal het allemaal ook weer anders zijn...thats life: enjoy! xT

Bibi said...

Misschienb niet veel nieuws maar toch leuk om te lezen hoor!