Monday, April 08, 2013

Een nieuw huis

Vandaag een voorlopig koopcontract getekend en als het mee zit over een week of 2/3 verhuizen, maar de contract datum staat op 30 April (Lang leve de Koning). Ons tijdelijk huurhuis is natuurlijk niet verkeerd, maar blijft een huurhuis, eigenlijk zelfs meer een vakantie woning waar je niets aan kan doen. Het nieuwe huis is in zeer goede staat van onderhoud en word volledig ingericht afgeleverd, dus ook weer makkelijk, het is wel niet onze smaak maar kunnen we tijdelijk wel mee leven en dan kamer voor kamer veranderen, maar eerst is de ruime tuin aan de beurt, ook deze is fraai, compleet met palmbomen maar ook hier naar onze smaak maken, zijn leuke vooruitzichten. Het contract tekenen vandaag bij de advocaat stond vol met Spaanse taferelen, verkoper was blijkbaar niet op de hoogte, in het contract stonden diverse fouten, maar is nu opgelost. Onze advocaat gaat nu alles kortsluiten en dan zullen we over een paar weken bij de Notaris zitten, yihaa, oeps olé.

We hebben er zin in en alvast een tipje van de sluier van het nieuwe huis.
5 comments:

sisely.nl said...

Fijn voor jullie een nieuw huis, en de foto`s zien er mooi uit.

Kristel Holsbeek said...

Tof dat jullie een nieuw huis hebben gevonden!! Nog even geduld en dan kunnen jullie volledig aan de slag...Veel plezier!!

Anonymous said...

Gefeliciteerd!
Mona.

MissFluffy said...

Altijd leuke momenten aan zoiets nieuws beginnen .Je zal zeker al aan het aftellen zijn . Ik wens je dan ook alle succes en veel plezier toe in jullie nieuwe woning .

Gr, Nancy

Anonymous said...

Goed voor elkaar, ziet er fraai uit. Veel plezier daar!

René ( aka DutchTBI van het USA-truckforum)

P.s. wij komen deze zomer ook voor het eerst ( ongeveer) die kant uit ( San Javier bij de Mar Menor). Dus wellicht komen we elkaar nog ergens tegen. Let op een zilveren Grand Cherokee met NL-platen ;-).