Tuesday, February 26, 2013

Groeten uit Spanje

Na een lange reis via Amsterdam zijn we met 4 honden aangekomen in Spanje en het is erg mooi hier. We hadden al een huis gehuurd voor 6 maanden en druk op zoek naar een koophuis en daar zit ook al schot in. De export blijft gewoon doorgaan en misschien wat export vanuit Spanje, eerst eens kijken wat de mogelijkheden zijn.


Vertrek Houston


Tussenstop in de Ardennen


Huurhuis


Uitzicht vanuit huis

4 comments:

MissFluffy said...

Hoe zeker ben je als je daar een huis koopt dat een projectontwikkelaar geen geding start om je te onteigenen ? Ik heb er jaren geleden eens een reportage van gezien van Belgen die op zo'n manier hun eigendom zagen verloren gaan .Er is toen ook aangegeven dat men als buitenlander zogoed als geen eigendomsrechten geniet in Spanje.Is dit misschien plaastgebonden ? Zou wel iets zijn waarin ik het fijne van zou willen weten ,moest ik tot aankoop woning overgaan .

Al zal je nu wel koopjes kunnen doen met de huizenmarkt die daar toch een dieptepunt heeft bereikt.Veel plezier met het bezichtigen van huizen !

Grtjs Nancy

sisely.nl said...

Mooi uitzicht , suc6 met wat er op jullie pad gaat komen.

Anonymous said...

Bianca,
Bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag betreffende
De koerswisseling.
Ik denk dat jullie het heerlijk naar je zin zullen hebben in Spanje en het lijkt mij een goede keuze!
Zotezien hebben de hondjes het ook naar hun zin!
Heel veel geluk met dit nieuwe avontuur!
Ik hoop dat je blijft bloggen!
Groetjes,
Greet.

Anonymous said...

Jeetje.....ik denk, tijdje jullie blog niet gelezen, laat ik eens kijken naar de vorderingen. Zitten ze al in Spanje ! Ik ben helemaal perplex. Jullie zijn me wel een stel ijzervreters hoor :-) Heel veel werk verzet in korte tijd denk ik zo pfff.
Wat een veranderingen allemaal !
Het landschap ziet er wel prachtig uit, daar waar jullie nu zitten. En het huurhuis ook trouwens, luxe hoor, met een zwembad erbij. Lekker straks, als het warm weer is. Je neemt een plons wanneer het je uitkomt. De Texaanse hot tub was lekker, maar dit lijkt me helemaal super.
De honden lijken het prima naar hun zin te hebben, :-) ze liggen erbij alsof ze er al jaren wonen.
Ik hoop, dat jullie gauw een fijn huis vinden en daar dan lekker kunnen settelen. En dat de zaken goed gaan en blijven gaan natuurlijk.
Hoewel het doorsturen van de spulletjes/pakketten voor mij jammergenoeg afgelopen is, blijf ik jullie volgen hoor !
Ik wens jullie en de hondjes het allerbeste toe !

Groeten uit Alphen aan den Rijn van Marion.