Sunday, November 18, 2012

Bijna Thanksgiving

Amerika is in de stress, Thanksgiving komt eraan, denk het grootste vreet festijn wat ze hier kennen, de kalkoenen gaan niet in de oven maar in de oversize frituur, 30 minuten later en je hebt een fried turkey kon onze monteur ons vanavond vertellen. Naast het eten heb je dan Black Friday, dus alles kost dan weinig, vroeger gingen de winkels om middernacht open, maar nu al rond 8 uur op Thanksgiving, dus uitbuiken moet je in Sears of Walmart ofzo. Voor ons betekent het een rustige week, geen containers, allerlei bedrijven die dicht zitten, dus een beetje chillen zoals dat zo mooi heet. De herfst is ook begonnen, maar door de vele vlinders en lieveheers beestjes en het mooie weer lijkt het nog niet echt op herfst. Voor de rest hebben we een drukke periode gehad ondanks die fijne Nederlandse regering die de Oldtimer regeling wil afschaffen, ze denken dat dit wat extra Belasting betekent en ook goed voor het milieu, ze weten zelf ook dat het BS is maar burgertje pesten is een trend lijkt het. Voor de rest weinig nieuws en voor de mensen die oldtimers hebben join de Facebook groep Good Vibrations Website volgt nog en tot ziens.





  

3 comments:

Sisely.nl said...

En zo blijf je bezig, in NL zie je wel dat het herfst is overal liggen bladeren die verkleuren.Suc6 met allles.

Antonia said...

Herfst is hier al bijna voorbij. Sandy heeft er voor gezorgt dat alle blaadjes van de bomen vielen en de eerste sneeuw was vorige week al een feit. S'nachts vriest het al een graadje of 10 en das elk jaar weer effe wennen hoor.

Fijn dat je arm langzaam beter gaat. Zo frustrerend als je niet kan doen wat je wilt..

Happy thanksgiving!!

gr petra

Anonymous said...

Een kalkoen.......
Ooit, heel heel lang geleden wilde mijn vader ook een kalkoen, met Kerst. Het was geen succes, eerste en tevens de laatste keer.
Bij een kalkoen zie ik altijd die scène voor me uit die film met Chevy Chase, Christmas Lampoon Vacation (of zoiets) Hij steekt, als hoofd van het gezin, een groot mes en vork in de kalkoen, om hem heel stoer aan te snijden, en hij ontploft. Een zielig hoopje vies hard zwart vlees en een geraamte is het enige wat overblijft. Ik blijf het een prachtige scène vinden, kan er niks aan doen :-)
Geef mij maar een medium steak met pepertjes !
Groetjes,
Marion.