Tuesday, July 24, 2007

Oversized Load





Vorige week stopte er een man bij ons die interesse had om onze oude pick-up te kopen, helaas niet te koop, vinden we zelf veel te leuk. De man bleek oude auto's af te voeren voor de sloop. Wij zijn op zoek naar een oude Volkswagen bus of Kever om naast de hippie trailer te plaatsen en vol te schilderen met bloemen, Flower Power. Dus ik vroeg me af of hij er een wist en ja hoor hij had er een staan in redelijke staat voor 200 Dollars, dus wij vandaag naar hem toe. Helaas was de wagen in slechte staat en ontbraken er teveel onderdelen, blijkbaar is in onze ogen in goed staat anders dan zijn beleving. We hebben wel een rondleiding gekregen in zijn zelfgebouwde huis, leek wel een klein museum. Na een bezoekje aan de Walmart zaten we even een milkshake te drinken bij Jack in the Box. Op dat moment kwamen vrachtwagens langs met een zogenaamde Oversized Load. Amerikanen vervoeren veel op de weg, complete huizen, cilo's, in dit geval ging het om een windmolen. 4 vrachtwagens in totaal met een enorme lengte, is al knap dat ze de bocht kunnen nemen.

2 comments:

blips said...

Dat is me nogal een transport zeg, wist niet dat die wieken zo lang waren.

Dizzymisslizzy said...

Hey wat leuk! Dat transport hebben wij ingehaald afgelopen woensdag op de weg van Texarkana(TX) naar Little Rock(AR). Het moet wel haast hetzelfde zijn geweest, want zoiets zie je waarschijnlijk niet elke dag.

Jullie nog bedankt voor de gastvrijheid afgelopen maandag/dinsdag. De kinderen hebben het de rest van de week gehad over in welke schoolbus ze nu zouden gaan slapen ;-).