Monday, June 11, 2007

Binnen





Op onze zomerse trips door Amerika viel ons altijd op dat bijna elk huis een deck heeft of een leuke tuin maar je zag bijna niemand buiten zitten. Nu is het nog niet zo dat we de hele dag binnen zitten, maar een airco is toch een hele mooie uitvinding geweest. Ook de honden zitten veel meer binnen dan normaal en de katten blijven dichter bij het huis, iedereen moet zich aanpassen aan het weer. Teun is vandaag even op het luchtbed geweest in de pool, maar echt blij was hij niet, want zwemmen is niet zijn hobby. De foto van het meisje is een van de gasten afgelopen weekend die met haar moeder een vrouwenweekend had. Vanavond hebben we nog een gast gekregen voor een langere tijd, aardige kerel met zoon van 12 en zijn dochter komt ook nog langs voor een tijdje, want het is zomervakantie dus de kids willen ook wat.

2 comments:

Anonymous said...

Het begint gezellig druk te worden bij jou. Ook hier zie je weinig mensen binnen zitten. Wij zitten de heel dag buiten. Ik heb geen airco in huis en wil er ook geen.

Het leuke is dat als wij voor in de tuin zitten om te genieten van een bakkie er dan vrij regelmatig mensen stoppen om even een praatje te maken. Erg leuk is dat.

gr petra

blips said...

Wij zitten ook graag buiten maar als het te gek wordt gaan we lekker naar binnen in de airconditioning. Vooral s'Nachts wil ik lekker kunnen slapen ook al is het maar onder een laken. Dan is de Airco ook wel lekker.
Vind de zomer ook de lekkerste tijd hier. :)